Avatar

Please consider registering
guest

Register | Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —






— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters




sp_Feed Topic RSS sp_Print sp_TopicIcon
where iseveryone
October 4, 2014
6:25 pm
Avatar
WACA Member
Forum Posts: 1069
Member Since:
December 30, 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Bob

 

Thanks for looking and pointing that out.  Mine are all a red x except for the green check for the avatar also.  

 

Brad 

Regards

Brad Dunbar

http://1895book.com/

October 4, 2014
6:30 pm
Avatar
Wisconsin
WACA Member
Forum Posts: 4036
Member Since:
May 2, 2009
sp_UserOfflineSmall Offline

Brad,

If the people that can upload photos have more than 1 green check mark in "Uploading" than we now know where the problem lies.

Bob

WACA Life Member---
NRA Life Member----
Cody Firearms member since 1991

73_86cutaway.jpg

Email: bob.1873man@gmail.com

October 4, 2014
6:48 pm
Avatar
Wyoming - Gods Country
WACA Member
Forum Posts: 863
Member Since:
January 26, 2011
sp_UserOnlineSmall Online

Bob,

I have the green checkmark in the uploading box, and yes I do have the option at the bottom of this reply box I am typing in............... Unfortunately, every single image in my files is too big to load in this new forum. These are some of the same pics I have previously posted on the old forum. Here is the error I get:

 

DSCF2534.JPG: Error 106 - Upload file size exceeds maximum allowed size
 
Image upload constraints: Size (bytes):  3000000 Width (pixels):  unlimited Height (pixels):  unlimited
Image allowed types: jpg, jpeg, gif, png
Media upload constraints: Size (bytes):  3000000 Width (pixels):  320 Height (pixels):  240
Media allowed types: swf, dcr, mov, qt, mpg, mp3, mp4, mpeg, avi, wmv, wm, asf, asx, wmx, wvx, rm, ra, ram
File upload constraints: Size (bytes):  3000000
File allowed types: txt, rtf, doc, pdf
~Gary~

1894-Deluxe-Avatar.jpg

October 4, 2014
6:52 pm
Avatar
WACA Member
Forum Posts: 1069
Member Since:
December 30, 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Bob

 

I wonder if we only have the permissions assigned to non-members by mistake maybe?

 

Brad

Regards

Brad Dunbar

http://1895book.com/

October 4, 2014
9:44 pm
Avatar
Kingston, WA
Forum Posts: 9532
Member Since:
April 15, 2005
sp_UserOfflineSmall Offline

Fellows,

I will investigate and see if I can update your profiles.

WACA 6571L, Historian & Board of Director Member
High-walls-1-002-C-reduced2.jpg

October 5, 2014
5:35 pm
Avatar
WACA Guest
Forum Posts: 151
Member Since:
December 28, 2009
sp_UserOfflineSmall Offline

I have green checks in most. red x's in permissions I don't need.

October 6, 2014
1:06 am
Avatar
WACA Member
Forum Posts: 2484
Member Since:
March 20, 2009
sp_UserOfflineSmall Offline

Hello guys,

Glad to see we are back up and "running."  I have just browsed through a few forums and there sure seems to be A LOT of wasted white space within

the individual replies and between different replies.  Is there to change the display so that there is not a blank line between each line of font?  Single space??

We appreciate all the hard work that this takes.

Michael

Signature-Pic.jpg

 

Model 1892 / Model 61 Collector, Research, Valuation

October 6, 2014
4:53 am
Avatar
Kingston, WA
Forum Posts: 9532
Member Since:
April 15, 2005
sp_UserOfflineSmall Offline

To the best of my knowledge, I do not have access to code necessary to change the forum software. It is what it is.

WACA 6571L, Historian & Board of Director Member
High-walls-1-002-C-reduced2.jpg

October 6, 2014
1:16 pm
Avatar
WACA Guest
Forum Posts: 47
Member Since:
September 8, 2008
sp_UserOfflineSmall Offline

It is what it is- or perhaps  "Live it, or live with it"??

"Here's lookin' at you, kid!"

October 22, 2014
6:55 pm
Avatar
Forum Posts: 169
Member Since:
February 8, 2005
sp_UserOfflineSmall Offline

hedley lamarr said

1873man said
Brad,

What browser are you using? It could be a issue with that. I have Firefox 26.0 I will try a different browser.

Bert,

Email sent

 

Bob

Bob/Bert

 

I use google chrome because for me it's much faster in several functions than firefox.  I just tried replying while using firefox also and it didn't look any different than with chrome.  No upload functions around the add reply box. 

 

Thanks,

Brad

Regarding posting images, everything is working as expected now. it has noting to do wit your browser choice, a few setting had to be reset and all seems to be ok now.  There will be one issue however and that is that due to server space and storage of large image files, only paid WACA members will see the upload photos button.  Non members will still be able to post photos from a third party site but will have to use the import/edit image button:

Clip0002-3.jpgImage Enlarger

Then fill in the URL and other information:

Clip0003-1.jpgImage Enlarger

 Works great!

 

Let us know if there are any problems.

 

Thanks!

sp_PlupAttachments Attachments

Michael Hager
Forum Administrator

October 23, 2014
2:38 am
Avatar
South Texas
WACA Member
Forum Posts: 879
Member Since:
March 20, 2010
sp_UserOnlineSmall Online

I appreciate everyone's work in getting the forums back up and running.  I have to agree with others above, the background white is quite hard on the eyes and for a visitor to the site it may seem a bit plain compared to the other pages on the site.  If something can be done to add a little color or wallpaper background to the page it would be appreciated.    

DSC_0245-Copy-3.JPG1892takedown @sbcglobal.net ......NRA Endowment Life Member.....WACA Member

"God is great.....beer is good.....and people are crazy"... Billy Currington

November 1, 2014
9:37 pm
Avatar
WACA Guest
Forum Posts: 318
Member Since:
September 9, 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

I don't know where everyone is, but they're sure not here. This site is dead. Nobody posting. Why?

 

Maybe reading the posts here is as painful for everyone else as it is for me. I think it's the combination of white background and the font used. Gives me a headache.

November 5, 2014
2:15 am
Avatar
WACA Member
Forum Posts: 1470
Member Since:
May 23, 2009
sp_UserOfflineSmall Offline

93signaturepicImage Enlarger

Testing Posting Pictures.

ToolArray-SignatureLowRes-4.jpg

WACA #8783 - Checkout my Reloading Tool Survey!

November 5, 2014
2:03 pm
Avatar
WACA Member
Forum Posts: 827
Member Since:
July 8, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

oakridge said

I don't know where everyone is, but they're sure not here. This site is dead. Nobody posting. Why?

 

Maybe reading the posts here is as painful for everyone else as it is for me. I think it's the combination of white background and the font used. Gives me a headache.

Posts are very sparse as compared to old Forum.  All we need are tumbleweeds blowing around.

November 5, 2014
8:19 pm
Avatar
WACA Member
Forum Posts: 855
Member Since:
May 24, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

oakridge said

I don't know where everyone is, but they're sure not here. This site is dead. Nobody posting. Why?

 

Maybe reading the posts here is as painful for everyone else as it is for me. I think it's the combination of white background and the font used. Gives me a headache.

Same here, oakridge.

 

James

November 7, 2014
3:43 am
Avatar
Wisconsin
WACA Member
Forum Posts: 4036
Member Since:
May 2, 2009
sp_UserOfflineSmall Offline

After some hard work by Mike they got my account straighten out and I can now upload pictures and add a signature picture.

Thanks, Bob

WACA Life Member---
NRA Life Member----
Cody Firearms member since 1991

73_86cutaway.jpg

Email: bob.1873man@gmail.com

Forum Timezone: UTC 0

Most Users Ever Online: 628

Currently Online: 1892takedown, pdog72, Huck Riley
56 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)


Forum Stats:

Groups: 1

Forums: 16

Topics: 6700

Posts: 54034


Member Stats:

Guest Posters: 904

Members: 8804

Moderators: 4

Admins: 3


Top Posters:

1873man: 4036

twobit: 2484

TXGunNut: 2180

Maverick: 1470

Big Larry: 1377

JWA: 1237

clarence: 1202

Wincacher: 1180

Brad Dunbar: 1069

Chuck: 1057

Navigation