Avatar
Please consider registering
Guest
Search
Forum Scope




Match



Forum Options



Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters
Register Lost password?
sp_Feed sp_PrintTopic sp_TopicIcon
I've been experiencing extremely slow forum speed in the last couple of days
sp_NewTopic Add Topic
Avatar
Member
WACA Member
Forum Posts: 1285
Member Since:
July 8, 2012
sp_UserOnlineSmall Online
1
February 25, 2018 - 12:46 am
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

Has anyone else been experiencing slow forum speed?  I have tried it on two different computers and it’s extremely slow. Only noticed this within the last two days.

Al

Avatar
Wyoming - Gods Country
Member
WACA Member
Forum Posts: 1226
Member Since:
January 26, 2011
sp_UserOfflineSmall Offline
2
February 25, 2018 - 1:00 am
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

Yes, same for me…….. frustrating. 

                                                                               ~Gary~

                                                                                                                                                                              94-SRR.jpg

Avatar
Troutdale, OR
Member
WACA Member
Forum Posts: 1348
Member Since:
June 26, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline
3
February 25, 2018 - 1:14 am
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

Same for me as well.

Avatar
Kingston, WA
Admin
Forum Posts: 12727
Member Since:
April 15, 2005
sp_UserOfflineSmall Offline
4
February 25, 2018 - 3:09 am
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

I have notices short periods of time when the forum pages fail to load, but if I refresh the page, it will load normally.

Bert

WACA 6571L, Historian & Board of Director Member
High-walls-1-002-C-reduced2.jpg

Avatar
Member
WACA Member
Forum Posts: 334
Member Since:
August 27, 2014
sp_UserOfflineSmall Offline
5
February 25, 2018 - 3:24 am
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

Very slow for me too….

Avatar
California
Member
WACA Member
Forum Posts: 450
Member Since:
July 19, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline
6
February 25, 2018 - 5:01 am
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

Been slow all day, and using different browsers and log in methods….

Avatar
Member
WACA Member
Forum Posts: 78
Member Since:
October 4, 2017
sp_UserOfflineSmall Offline
7
February 25, 2018 - 7:35 am
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

Here too.

Avatar
Cedar City, Utah
Member
WACA Member
Forum Posts: 64
Member Since:
March 25, 2015
sp_UserOfflineSmall Offline
8
February 25, 2018 - 1:09 pm
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

Ditto…………

Avatar
Location: 32000' +
Member
WACA Member
Forum Posts: 1828
Member Since:
July 17, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline
9
February 25, 2018 - 3:36 pm
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

Yup, VERY slow and refreshing doesn’t help me.

WACA Life Member #6284 - Specializing in Pre-64 Winchester .22 Rimfire

http://rimfirepublications.com/  

Avatar
New Mexico
Member
WACA Member
Forum Posts: 1188
Member Since:
December 1, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline
10
February 25, 2018 - 6:23 pm
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

Hadn’t been on in several days.  Just updated my service from 12 to 20 mbps.  Streaming is greatly improved but it took about 3 minutes for the WACA browser to load.

1876-4-1.jpg

"This is the West, sir. When the legend becomes fact, print the legend." 

Avatar
Member
WACA Member
Forum Posts: 151
Member Since:
December 28, 2009
sp_UserOfflineSmall Offline
11
February 25, 2018 - 8:11 pm
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

same here

Avatar
Member
WACA Member
Forum Posts: 496
Member Since:
February 19, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline
12
February 25, 2018 - 8:44 pm
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

Super slow on a dedicated land line and mobile for me

Avatar
Northern edge of the D/FW Metromess
Member
WACA Member
Forum Posts: 3903
Member Since:
November 7, 2015
sp_UserOfflineSmall Offline
13
February 26, 2018 - 9:24 am
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

I was being throttled by Verizon so didn’t notice. Seems I had only 10% of my data left and 3 days to use it. Seemed perfect to me but got throttled anyway.

 

Mike

Life Member TSRA, Endowment Member NRA
BBHC Member, TGCA Member
Smokeless powder is a passing fad! -Steve Garbe
I hate rude behavior in a man. I won't tolerate it. -Woodrow F. Call, Lonesome Dove
Some of my favorite recipes start out with a handful of depleted counterbalance devices.-TXGunNut
Presbyopia be damned, I'm going to shoot this thing! -TXGunNut
Avatar
Member
WACA Member
Forum Posts: 2846
Member Since:
March 20, 2009
sp_UserOfflineSmall Offline
14
February 26, 2018 - 11:33 am
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

Still sloooooooooow here in Houston!!!

Michael

Signature-Pic.jpg

 

Model 1892 / Model 61 Collector, Research, Valuation

Avatar
Member
WACA Member
Forum Posts: 864
Member Since:
September 28, 2016
sp_UserOfflineSmall Offline
15
February 26, 2018 - 11:44 am
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

Yep, kind of like back in the dial up connection days………….

 

Erin

Avatar
Member
WACA Member
Forum Posts: 747
Member Since:
March 23, 2010
sp_UserOfflineSmall Offline
16
February 26, 2018 - 2:44 pm
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

 Very slow for me as well.Smile

Avatar
Member
WACA Member
Forum Posts: 2017
Member Since:
May 23, 2009
sp_UserOfflineSmall Offline
17
February 26, 2018 - 11:45 pm
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

The forum pages are loading very slow on both my home and work computer. So I believe something must be going on with WACA’s side of things, and not just merely my web browser or my computer. Especially as seeing as I’m not the only one with this issue.

Sincerely,

Maverick

Avatar
Wisconsin
Member
WACA Member
Forum Posts: 5182
Member Since:
May 2, 2009
sp_UserOfflineSmall Offline
18
February 27, 2018 - 12:25 am
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

Its the Russians!!

WACA Life Member---
NRA Life Member----
Cody Firearms member since 1991

73_86cutaway.jpg

Email: [email protected]

Avatar
Kingston, WA
Admin
Forum Posts: 12727
Member Since:
April 15, 2005
sp_UserOfflineSmall Offline
19
February 27, 2018 - 2:02 am
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

No, it is not the Russians, or a problem with your individual computers. Instead, we have used up 90% of the available server space, which causes it to react slowly. It is being looked at for a solution.

Bert

WACA 6571L, Historian & Board of Director Member
High-walls-1-002-C-reduced2.jpg

Avatar
Member
WACA Member
Forum Posts: 1285
Member Since:
July 8, 2012
sp_UserOnlineSmall Online
20
February 27, 2018 - 12:23 pm
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

thanks Bert.  

Forum Timezone: UTC 0
Most Users Ever Online: 628
Currently Online: jose luis, mrcvs, 426crown, tionesta1, caveman3094
Guest(s) 85
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
1873man: 5182
clarence: 4319
TXGunNut: 3903
Chuck: 3523
steve004: 3115
twobit: 2846
Maverick: 2017
JWA: 1828
Big Larry: 1765
Forum Stats:
Groups: 1
Forums: 16
Topics: 10421
Posts: 89844

 

Member Stats:
Guest Posters: 1432
Members: 11514
Moderators: 3
Admins: 3
Navigation