Avatar

Please consider registering
guest

Register | Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —






— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters




sp_Feed Topic RSS sp_Print sp_TopicIcon
Is it my computer?
December 29, 2013
11:21 pm
Avatar
WACA Guest
Forum Posts: 617
Member Since:
July 7, 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

When going from topic to topic, the response time has gotten very slow. Even when logging in or out. Has anyone else noticed this or is it just my computer that is acting up?

Paul

December 30, 2013
7:16 am
Avatar
Wisconsin
WACA Member
Forum Posts: 3899
Member Since:
May 2, 2009
sp_UserOfflineSmall Offline

I haven't noticed any slowness when checking the site. The only thing I can say is email notices of topics I subscribed to sometimes don't work for days then they do.

Bob

WACA Life Member---
NRA Life Member----
Cody Firearms member since 1991

73_86cutaway.jpg

Email: bob.1873man@gmail.com

December 30, 2013
7:26 am
Avatar
WACA Guest
Forum Posts: 65
Member Since:
April 5, 2010
sp_UserOfflineSmall Offline

Oh yes, the response time is very, very, very slooooow...yesterday all worked well, so what´s happening?

December 30, 2013
9:28 am
Avatar
WACA Guest
Forum Posts: 151
Member Since:
December 28, 2009
sp_UserOfflineSmall Offline

been slower for me . I thought it was because more people were getting on over xmas.

December 30, 2013
10:35 am
Avatar
"road king"
Guests

..and not getting any faster. 😕

December 30, 2013
8:37 pm
Avatar
Wyoming - Gods Country
WACA Member
Forum Posts: 821
Member Since:
January 26, 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Mine seems a little sluggish as well.

~Gary~

1894-Deluxe-Avatar.jpg

January 7, 2014
7:01 pm
Avatar
South Texas
WACA Member
Forum Posts: 823
Member Since:
March 20, 2010
sp_UserOfflineSmall Offline

I would have to agree with the rest, I have noticed that over the past week or two that the site is working a bit slow. I have a very fast connection speed and it seems like it takes sometimes 4-6 seconds or more for a page to open. Hasnt been happening on other sites I visit.

DSC_0245-Copy-3.JPG1892takedown @sbcglobal.net ......NRA Endowment Life Member.....WACA Member

"God is great.....beer is good.....and people are crazy."

January 7, 2014
8:31 pm
Avatar
Ontario Canada
WACA Guest
Forum Posts: 681
Member Since:
April 23, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

I have a slow connection speed , and the last few days , I have to keep opening the Forum Index in a new window,every step, or otherwise the wheel keeps spinning and nothing happens.

EDIT Forgot to say that previous to this it was my fastest site

Phils-Schuetzen-compressed.jpg 

January 8, 2014
7:08 am
Avatar
WACA Member
Forum Posts: 2399
Member Since:
March 20, 2009
sp_UserOfflineSmall Offline

Verrrrrry, Reeeeeeeeeeeeally Sloooooooooooooooooooooow! On all three of my computers with different internet access.

Michael

Signature-Pic.jpg

 

Model 1892 / Model 61 Collector, Research, Valuation

January 8, 2014
3:08 pm
Avatar
Oregon
WACA Member
Forum Posts: 621
Member Since:
September 29, 1993
sp_UserOfflineSmall Offline

Yeah - it is definitely slooowwww and the powers that be have been advised and are working to fix it as I type. Thanks for your patience.

BTW, the Winter "Collector" magazine (another 68 page edition packed with interesting articles) has been printed and will go to the Post Office this week.

Forum Timezone: UTC 0

Most Users Ever Online: 628

Currently Online: wally, mrcvs, Brad Dunbar, TR, KingCobb
56 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)


Forum Stats:

Groups: 1

Forums: 16

Topics: 6280

Posts: 50190


Member Stats:

Guest Posters: 839

Members: 8453

Moderators: 4

Admins: 3


Top Posters:

1873man: 3899

twobit: 2399

TXGunNut: 2049

Maverick: 1414

Big Larry: 1328

JWA: 1218

Wincacher: 1180

Brad Dunbar: 1041

clarence: 864

Matt74: 836

Navigation