Avatar

Please consider registering
guest

Register | Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —






— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters




sp_Feed Topic RSS sp_Print sp_TopicIcon
"Invalid Database Query"
May 23, 2017
8:32 pm
Avatar
California
WACA Member
Forum Posts: 445
Member Since:
July 19, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

I’m getting the above topic notice in a green box with a red “X” in it that fades out when I open a post. It goes away and I can proceed as normal. It just started yesterday.

I just returned from Denver, so maybe related to server change from travel wifi sites to my home wifi ?

Bill

May 23, 2017
8:43 pm
Avatar
Location: 32000' +
WACA Member
Forum Posts: 1568
Member Since:
July 17, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

I am getting it also, it started a day or two ago for me too.

Regards,

WACA Life Member #6284 - Specializing in Pre-64 Winchester .22 Rimfire

http://rimfirepublications.com/  

May 23, 2017
9:01 pm
Avatar
Wisconsin
WACA Member
Forum Posts: 4856
Member Since:
May 2, 2009
sp_UserOnlineSmall Online

I’m getting it too.

Bob

2017-05-23_155921.jpgImage Enlarger

sp_PlupAttachments Attachments

WACA Life Member---
NRA Life Member----
Cody Firearms member since 1991

73_86cutaway.jpg

Email: bob.1873man@gmail.com

May 23, 2017
10:01 pm
Avatar
WACA Member
Forum Posts: 418
Member Since:
February 19, 2013
sp_UserOnlineSmall Online

just started today for me???

May 23, 2017
11:03 pm
Avatar
New Mexico
WACA Member
Forum Posts: 1187
Member Since:
December 1, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Started last night for me but it fades away within a minute and I can still access the posts.

1876-4-1.jpg

"This is the West, sir. When the legend becomes fact, print the legend." 

May 24, 2017
2:07 am
Avatar
WACA Member
Forum Posts: 1740
Member Since:
May 23, 2009
sp_UserOfflineSmall Offline

I am also getting this error at the top of my screen since I logged in today.

Maverick

May 24, 2017
4:21 am
Avatar
California
WACA Member
Forum Posts: 445
Member Since:
July 19, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

It’s 9:29 pm PDT and user list shows 407 guests online….no way !

Perhaps that has something amiss too.

Russians ?

May 24, 2017
4:24 am
Avatar
Location: 32000' +
WACA Member
Forum Posts: 1568
Member Since:
July 17, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

It is at 438 now, something is seriously wrong.

WACA Life Member #6284 - Specializing in Pre-64 Winchester .22 Rimfire

http://rimfirepublications.com/  

May 24, 2017
4:38 am
Avatar
Location: 32000' +
WACA Member
Forum Posts: 1568
Member Since:
July 17, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

It has jumped up to 453 in the last 5 minutes from 438 and it STILL shows me as being online even though I am not logged in.  Something VERY screwy going on……

We are in the midst of a “most users” China syndrome.

Regards,

WACA Life Member #6284 - Specializing in Pre-64 Winchester .22 Rimfire

http://rimfirepublications.com/  

May 24, 2017
4:56 am
Avatar
Location: 32000' +
WACA Member
Forum Posts: 1568
Member Since:
July 17, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

467 now and increasing steadily……..

WACA Life Member #6284 - Specializing in Pre-64 Winchester .22 Rimfire

http://rimfirepublications.com/  

May 24, 2017
11:22 am
Avatar
WACA Member
Forum Posts: 1123
Member Since:
July 8, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

I’m getting the same database error

May 24, 2017
7:44 pm
Avatar
Kingston, WA
Forum Posts: 11520
Member Since:
April 15, 2005
sp_UserOnlineSmall Online

JWA said
467 now and increasing steadily……..  

It looks like it was a DNS attack.

Bert

WACA 6571L, Historian & Board of Director Member
High-walls-1-002-C-reduced2.jpg

May 24, 2017
7:49 pm
Avatar
Location: 32000' +
WACA Member
Forum Posts: 1568
Member Since:
July 17, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Bert H. said

It looks like it was a DNS attack.

Bert  

Well that sucks, can we counter-attack?

Glad we are back online.

Regards,

WACA Life Member #6284 - Specializing in Pre-64 Winchester .22 Rimfire

http://rimfirepublications.com/  

May 24, 2017
7:49 pm
Avatar
WACA Member
Forum Posts: 114
Member Since:
March 9, 2005
sp_UserOfflineSmall Offline

That did it.. I’m calling Schumer

 

44

May 24, 2017
11:01 pm
Avatar
Wisconsin
WACA Member
Forum Posts: 4856
Member Since:
May 2, 2009
sp_UserOnlineSmall Online

I couldn’t get online all day. I tried two different computers and my cell phone. Kept getting a 504 error “gateway timed out”.

Bob

WACA Life Member---
NRA Life Member----
Cody Firearms member since 1991

73_86cutaway.jpg

Email: bob.1873man@gmail.com

May 25, 2017
12:16 am
Avatar
WACA Member
Forum Posts: 1230
Member Since:
May 24, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

I had computer problems this AM, but ran my PC Matic immediately and have had no problems since then.

May 25, 2017
1:46 am
Avatar
Northern edge of the D/FW Metromess
WACA Member
Forum Posts: 3140
Member Since:
November 7, 2015
sp_UserOfflineSmall Offline

Glad it’s back up. Agonizingly slow day at work and a little WACA forum therapy would have been welcome.

Life Member TSRA, Endowment Member NRA
BBHC Member, TGCA Member
Smokeless powder is a passing fad! -Steve Garbe
I hate rude behavior in a man. I won't tolerate it. -Woodrow F. Call, Lonesome Dove
Some of my favorite recipes start out with a handful of depleted counterbalance devices.-TXGunNut
Presbyopia be damned, I'm going to shoot this thing! -TXGunNut
May 25, 2017
11:29 am
Avatar
Forum Posts: 169
Member Since:
February 8, 2005
sp_UserOfflineSmall Offline

Ok, here is the official answer to what was up from our IT technical guru;

“It took a bit, but I was able to track down the source of the issue. I believe that when the web host become full this morning, the MySQL database server would not run. At this point, some forum information became corrupted in a database table. When the site space was cleared up and the site was relaunched, the corrupted database info caused the forum software to make continuous requests to the database server that would never be answered. The continuous requests stole up all of the resources on the server and brought the site to a screeching halt. 

 I had to determine the source and get it repaired. I have managed to make the necessary repairs and the site is now running quickly and smoothly once again.”

The space issue has been resolved by a server upgrade and deletion of some obsolete but very large old backup files.

All should be well for some time to come.

Michael Hager
Forum Administrator

May 25, 2017
3:09 pm
Avatar
WACA Member
Forum Posts: 1230
Member Since:
May 24, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Thank you, Mike!

James

May 28, 2017
4:47 am
Avatar
Wisconsin
WACA Member
Forum Posts: 4856
Member Since:
May 2, 2009
sp_UserOnlineSmall Online

I’m not getting any email notifications when someone posted to a forum I subscribed to so I checked and all my subscriptions have been cleared. I tried to save new ones and it will not save them . I get the momentary green box with “Null” and a red X in it.

Bob

WACA Life Member---
NRA Life Member----
Cody Firearms member since 1991

73_86cutaway.jpg

Email: bob.1873man@gmail.com

Forum Timezone: UTC 0

Most Users Ever Online: 628

Currently Online: Bert H., 1873man, Manuel, limestone304@aol.com, Bayoujim, Brooksy
50 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)


Forum Stats:

Groups: 1

Forums: 16

Topics: 8765

Posts: 75603


Member Stats:

Guest Posters: 1172

Members: 10322

Moderators: 4

Admins: 3


Top Posters:

1873man: 4856

TXGunNut: 3140

clarence: 2956

twobit: 2680

Chuck: 2633

steve004: 2233

Maverick: 1740

Big Larry: 1617

JWA: 1568

RickC: 1323