Avatar

Please consider registering
guest

Register | Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —






— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters




sp_Feed Topic RSS sp_Print sp_TopicIcon
Loggin in to forum
October 2, 2020
10:38 pm
Avatar
South Texas
WACA Member
Forum Posts: 1004
Member Since:
March 20, 2010
sp_UserOfflineSmall Offline

Have noticed the last couple days when I log into the forum, the site will not accept my password on the first login attempt and I have to enter a second time before it allows me to access the site.  Just seeing if someone else is having the same problem.

DSC_0245-Copy-3.JPG1892takedown @sbcglobal.net ......NRA Endowment Life Member.....WACA Member

"God is great.....beer is good.....and people are crazy"... Billy Currington

October 2, 2020
11:02 pm
Avatar
Wisconsin
WACA Member
Forum Posts: 4543
Member Since:
May 2, 2009
sp_UserOfflineSmall Offline

Chris,

It does it to me if I login from the home page but if I login from the forum it doesn't.

Bob

WACA Life Member---
NRA Life Member----
Cody Firearms member since 1991

73_86cutaway.jpg

Email: bob.1873man@gmail.com

October 3, 2020
12:39 am
Avatar
Location: 32000' +
WACA Member
Forum Posts: 1424
Member Since:
July 17, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Yes, it has been doing it to me also.  Thought it was just me.

Regards,

WACA Life Member #6284 - Specializing in Pre-64 Winchester .22 Rimfire

http://rimfirepublications.com/  

October 3, 2020
12:19 pm
Avatar
WACA Member
Forum Posts: 37
Member Since:
March 15, 2020
sp_UserOfflineSmall Offline
October 3, 2020
5:10 pm
Avatar
Kingston, WA
Forum Posts: 10592
Member Since:
April 15, 2005
sp_UserOfflineSmall Offline

My advice to all concerned, is to add the WACA Forum to your Favorites folder on the device you use to access the web page. Go directly to the URL for the Forum page vice the Home page. When you login in, select the box "Remember Me" as this will log you in automatically the next time you visit the Forum web page.

Bert

WACA 6571L, Historian & Board of Director Member
High-walls-1-002-C-reduced2.jpg

October 3, 2020
9:44 pm
Avatar
WACA Member
Forum Posts: 2106
Member Since:
March 31, 2009
sp_UserOfflineSmall Offline

Mine has acted somewhat differently.  Usually when I hit the tab on my toolbar it goes straight to the login page.  I then hit log in.  I never logout and I always have the remember me clicked.  I never had to actually enter my password.  Now it forgets me and I actually have to enter my password and re click the remember me box.

October 27, 2020
3:14 pm
Avatar
WACA Member
Forum Posts: 217
Member Since:
September 19, 2014
sp_UserOnlineSmall Online

Folks,  Have tried logging in twice today (Tues the 27th), and both times I have had to log in twice to get it to try to act to log me in.  Kind of the way it was previously.  Tim

October 27, 2020
11:57 pm
Avatar
Location: 32000' +
WACA Member
Forum Posts: 1424
Member Since:
July 17, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Yup, me too again.  Using Windows and Chrome

WACA Life Member #6284 - Specializing in Pre-64 Winchester .22 Rimfire

http://rimfirepublications.com/  

October 28, 2020
2:56 pm
Avatar
WACA Member
Forum Posts: 1109
Member Since:
December 30, 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Gary Torrence, who is currently working on the website updates, mentioned that during the time of your log in attempts there was maintenance being performed that may have caused some of the kickbacks.

 

Hopefully these issue will get resolved when all of the maintenance and updates are completed.

 

Thanks again

Regards

Brad Dunbar

http://1895book.com/

November 16, 2020
12:59 pm
Avatar
WACA Member
Forum Posts: 217
Member Since:
September 19, 2014
sp_UserOnlineSmall Online

Brad and others,  For at least a week now, it takes two attempts to log in with my password before the system tries to log me in.  First time it just doesn't do anything except erase my password.  I've been trying to not mention it since work continues.  Also, if time becomes reasonably available, I keep getting e mail notices of entries under "shotguns" when something new is posted.  I am not subscribed to follow "shotguns" and previously Bert tried to fix that for me without success.  NOT a biggy if it involves much as I can hit delete rather readily.  Tim

November 16, 2020
1:17 pm
Avatar
Location: 32000' +
WACA Member
Forum Posts: 1424
Member Since:
July 17, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Yep, me too, the double password entry started with me again about a week ago but I didn't want to mention it either since I knew upgrades were ongoing.

Best Regards,

WACA Life Member #6284 - Specializing in Pre-64 Winchester .22 Rimfire

http://rimfirepublications.com/  

November 16, 2020
3:27 pm
Avatar
WACA Member
Forum Posts: 1109
Member Since:
December 30, 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Hi Guys

 

I started having the same problem earlier this morning too and reported the problem again, along with another issue on the site.  Hopefully they can get this figured out soon.

 

Thanks again for your patience.

Regards

Brad Dunbar

http://1895book.com/

Forum Timezone: UTC 0

Most Users Ever Online: 628

Currently Online: steve004, dane62, mrcvs, tsillik, tim tomlinson, Win61, Tom D, Michael Brown
51 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)


Forum Stats:

Groups: 1

Forums: 16

Topics: 7930

Posts: 66629


Member Stats:

Guest Posters: 1064

Members: 9686

Moderators: 4

Admins: 3


Top Posters:

1873man: 4543

TXGunNut: 2709

twobit: 2609

Chuck: 2106

clarence: 2079

Maverick: 1644

steve004: 1534

Big Larry: 1471

JWA: 1424

jwm94: 1225