Avatar
Please consider registering
Guest
Search
Forum Scope




Match



Forum Options



Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters
Register Lost password?
sp_Feed sp_PrintTopic sp_TopicIcon
It's alive!!
sp_NewTopic Add Topic
Avatar
Location: 32000' +
Member
WACA Member
Forum Posts: 1823
Member Since:
July 17, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline
21
November 27, 2017 - 6:20 pm
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

I have been continually having this problem and previously noted it in a different thread with no solution.  I have found that if I open the home page first, then log in, then open the forum (in that specific order) it seems to work much better.  If I try to open the forum without being logged in it seems to not like that and gives me the error about 50% of the time.

Hope that helps.

WACA Life Member #6284 - Specializing in Pre-64 Winchester .22 Rimfire

http://rimfirepublications.com/  

Avatar
Admin
Forum Posts: 169
Member Since:
February 8, 2005
sp_UserOfflineSmall Offline
22
November 27, 2017 - 7:04 pm
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

Are you using the Forum Login at the top of the page?

Michael Hager
Forum Administrator

Avatar
Wisconsin
Member
WACA Member
Forum Posts: 5177
Member Since:
May 2, 2009
sp_UserOfflineSmall Offline
23
November 27, 2017 - 7:52 pm
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

I use Firefox and haven’t seen that so it must be a Google Chrome issue.

Bob

WACA Life Member---
NRA Life Member----
Cody Firearms member since 1991

73_86cutaway.jpg

Email: [email protected]

Avatar
Location: 32000' +
Member
WACA Member
Forum Posts: 1823
Member Since:
July 17, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline
24
November 27, 2017 - 8:27 pm
sp_Permalink sp_Print sp_EditHistory sp_QuotePost
sp_ReportPost

Mike Hager said
Are you using the Forum Login at the top of the page?  

Yes, the one at the top black banner.

WACA Life Member #6284 - Specializing in Pre-64 Winchester .22 Rimfire

http://rimfirepublications.com/  

Avatar
New Mexico
Member
WACA Member
Forum Posts: 1188
Member Since:
December 1, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline
25
November 27, 2017 - 9:06 pm
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

Add me as a Firefox user with no problems.  Sometimes the first log on of the day is a little slow but back to normal after that.  Seemed to have improved with the Firefox Quantum release last week.

1876-4-1.jpg

"This is the West, sir. When the legend becomes fact, print the legend." 

Avatar
Member
WACA Member
Forum Posts: 151
Member Since:
December 28, 2009
sp_UserOfflineSmall Offline
26
November 28, 2017 - 4:33 am
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

having same trouble as JWA. i use a saved link. just started today

Avatar
New Mexico
Member
WACA Member
Forum Posts: 1188
Member Since:
December 1, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline
27
November 28, 2017 - 2:46 pm
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

Spoke too soon.  Just now it took almost 4 minutes to sign in.  I kept getting a pop-up saying that “a website is slowing down your browser.  Do yo want to wait or exit?”  Once I finally logged in it appears to work alright.  Firefox Quantum (57.0 64 bit).

1876-4-1.jpg

"This is the West, sir. When the legend becomes fact, print the legend." 

Avatar
Member
WACA Member
Forum Posts: 334
Member Since:
August 27, 2014
sp_UserOfflineSmall Offline
28
November 28, 2017 - 6:31 pm
sp_Permalink sp_Print sp_EditHistory sp_QuotePost
sp_ReportPost

Have been experiencing similar issues when attempting to access the site for the last 3 or 4 months. No obvious rhyme or reason as the issues appear to be random/intermittent.

Initially get message….A problem occurred with this webpage so it was reloaded.

                                       Then, after attempting to reload:

Get message….A problem repeatedly occurred on “https://winchester collector.org/forum/“ and the attempt times out.

Should note that I access the site with iPad’s and iPhone’s using the latest ios update and this doesn’t occur with any other website.

 

                                    

Avatar
Location: 32000' +
Member
WACA Member
Forum Posts: 1823
Member Since:
July 17, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline
29
November 29, 2017 - 12:32 am
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

Tedk said
Have been experiencing similar issues when attempting to access the site for the last 3 or 4 months. No obvious rhyme or reason as the issues appear to be random/intermittent.

Initially get message….A problem occurred with this webpage so it was reloaded.

                                       Then, after attempting to reload:

Get message….A problem repeatedly occurred on “https://winchester collector.org/forum/“ and the attempt times out.

Should note that I access the site with iPad’s and iPhone’s using the latest ios update and this doesn’t occur with any other website.

 

                                      

Yep, That is the exact problem I reported several months ago and even included a screen shot of the message.  I was only able to finally work around it by:

1) Not using a saved link or favorite button and going to the main page direct (which is a PITA), and then;

2) Logging in at the uppermost login button on the home page banner before trying to open the Forum tab.

I am not sure why that method works better but on some days that is the only way I can access the forum with my Samsung phone which is usually all I have available for access when out of town (which is most weeks).

Hopefully the tech guru’s here can find and fix the problem because it is certainly frustrating.

Regards,

WACA Life Member #6284 - Specializing in Pre-64 Winchester .22 Rimfire

http://rimfirepublications.com/  

Avatar
South Texas
Member
WACA Member
Forum Posts: 1183
Member Since:
March 20, 2010
sp_UserOfflineSmall Offline
30
November 29, 2017 - 1:28 am
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

Had a similar issue for couple months using Windows 10 and firefox.  When I go to browse the forum I get a yellow banner that says “A web page is slowing down your browser.  What would you like to do?”  If I click “Stop It” it will move me to the selected page.  When I hit the back arrow after browsing the page I get the same banner.  If I wait about 10-15 seconds it will finally move onto the page I want. 

DSC_0245-Copy-3.JPG

1892takedown @sbcglobal.net ......NRA Endowment Life Member.....WACA Member

"God is great.....beer is good.....and people are crazy"... Billy Currington

Avatar
Member
WACA Member
Forum Posts: 62
Member Since:
February 2, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline
31
November 29, 2017 - 1:30 am
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

I bookmarked the WACA forum for a direct entry into the forum w/o using the drop-down list on the home page. This method freezes/locks up my computer 99% of the time. I have to re-start my computer in order to close the page I use Windows 7 and the latest Firefox for a browser. I d/loaded the Komono Ice Dragon browser and it works on the WACA page without the problem with Firefox. I don’t understand what’s going on but it only happens on the site.

Regards,

Len

Avatar
New Mexico
Member
WACA Member
Forum Posts: 1188
Member Since:
December 1, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline
32
November 29, 2017 - 3:06 pm
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

Minor problem, but while we’re at it the arrow on the lower right hand corner of posts (Go to Top) no longer works (for me).

1876-4-1.jpg

"This is the West, sir. When the legend becomes fact, print the legend." 

Avatar
SO. Oregon
Member
WACA Member
Forum Posts: 683
Member Since:
June 5, 2015
sp_UserOfflineSmall Offline
33
December 2, 2017 - 11:42 pm
sp_Permalink sp_Print sp_EditHistory sp_QuotePost
sp_ReportPost

Bert H. said

Yes it has. I spoke with Rob Kassab about this exact subject, and recommended that we retain the original format.

Bert  

Thanks Burt. I was considering asking about this shrinking problem, but thought it was just me. Glad it’s fixed.

Vince
Southern Oregon
NRA member
Fraternal Order of Eagles

 “There is but one answer to be made to the dynamite bomb and that can best be made by the Winchester rifle.”

Teddy Roosevelt 

4029-1.jpg

Avatar
Member
WACA Member
Forum Posts: 334
Member Since:
August 27, 2014
sp_UserOfflineSmall Offline
34
December 20, 2017 - 1:46 pm
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

Happy to report that I’m no longer experiencing the issues when attempting to log-on that I wrote about a few weeks ago….

Avatar
Location: 32000' +
Member
WACA Member
Forum Posts: 1823
Member Since:
July 17, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline
35
December 23, 2017 - 6:02 pm
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

Me either, don’t know who to thank but it is stable now.

Thanks behind-the-scenes tech gurus!

Merry Christmas!

WACA Life Member #6284 - Specializing in Pre-64 Winchester .22 Rimfire

http://rimfirepublications.com/  

Avatar
Northern edge of the D/FW Metromess
Member
WACA Member
Forum Posts: 3888
Member Since:
November 7, 2015
sp_UserOfflineSmall Offline
36
January 7, 2018 - 11:15 pm
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

Anyone else having issues accessing archived magazines?

 

Mike

Life Member TSRA, Endowment Member NRA
BBHC Member, TGCA Member
Smokeless powder is a passing fad! -Steve Garbe
I hate rude behavior in a man. I won't tolerate it. -Woodrow F. Call, Lonesome Dove
Some of my favorite recipes start out with a handful of depleted counterbalance devices.-TXGunNut
Presbyopia be damned, I'm going to shoot this thing! -TXGunNut
Avatar
Kingston, WA
Admin
Forum Posts: 12717
Member Since:
April 15, 2005
sp_UserOfflineSmall Offline
37
January 8, 2018 - 12:06 am
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

Mike,

I experience hic-cups and glitches with opening the older magazines every time I access them. Eventually, it always allows me to open them though.

Bert

WACA 6571L, Historian & Board of Director Member
High-walls-1-002-C-reduced2.jpg

Avatar
Northern edge of the D/FW Metromess
Member
WACA Member
Forum Posts: 3888
Member Since:
November 7, 2015
sp_UserOfflineSmall Offline
38
January 8, 2018 - 6:16 pm
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

Seems to be the Fall 2006 issue only, takes me to a login screen them back to home page. Other issues seem to open without issues with no login screen.

Life Member TSRA, Endowment Member NRA
BBHC Member, TGCA Member
Smokeless powder is a passing fad! -Steve Garbe
I hate rude behavior in a man. I won't tolerate it. -Woodrow F. Call, Lonesome Dove
Some of my favorite recipes start out with a handful of depleted counterbalance devices.-TXGunNut
Presbyopia be damned, I'm going to shoot this thing! -TXGunNut
Avatar
Los Angeles
Member
WACA Member
Forum Posts: 378
Member Since:
January 19, 2006
sp_UserOfflineSmall Offline
39
January 30, 2018 - 7:01 pm
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

Just another data point that may be nothing, but thought I would mention it. My father (who is relatively computer-savvy but not a network expert) lives in Columbus, OH and is on Wide Open West ISP (WOW). I was trying to explain to him how to find the correct DOM of his father’s M74 (I live in Los Angeles) that he had had since my grandfather’s passing with the lookup here on WACA.

No matter what he tried (he has a couple of different computers, devices, etc) he kept timing out on winchestercollector.org. I had him do a traceroute and saw that the request for this site dies on a dead IP address somewhere. It never gets out of WOW to the internet, let alone to this site.

I have asked him to try accessing WACA via direct IP address but haven’t heard back yet, but my guess is that the ISP has some erroneous DNS or routing table data causing an issue.

Googling the issue a bit I see others having issues with WOW and other sites, sometimes intermittently.

Not that that helps anyone here, but the on-again-off-again issues some people are having may vary by their ISP, which, unless WACA host and/or name server is propagating bad data is difficult to pin down.

Probably worthless info, but I thought I’d note it.

So for the time being, I am doing the lookups for my friends in Columbus, OH as none of them can get to WACA.

S.

WACA Member. CFM Member. NRA Lifer.

Forum Timezone: UTC 0
Most Users Ever Online: 628
Currently Online:
Guest(s) 59
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
1873man: 5177
clarence: 4304
TXGunNut: 3888
Chuck: 3507
steve004: 3095
twobit: 2843
Maverick: 2015
JWA: 1823
Big Larry: 1764
Forum Stats:
Groups: 1
Forums: 16
Topics: 10399
Posts: 89645

 

Member Stats:
Guest Posters: 1431
Members: 11499
Moderators: 3
Admins: 3
Navigation