Avatar
Please consider registering
Guest
Search
Forum Scope




Match



Forum Options



Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters
Register Lost password?
sp_Feed sp_PrintTopic sp_TopicIcon
.22 Rimfire Frozen?
sp_NewTopic Add Topic
Avatar
Member
WACA Member
Forum Posts: 136
Member Since:
February 28, 2008
sp_UserOfflineSmall Offline
1
October 16, 2020 - 1:14 pm
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

It looks like the .22 Rimfire forum section is frozen in time at September 23rd.

It indicates that 2 topics have recent postings, but they’re always the same old postings.

Is it just just me, or is it the same for everyone?

Avatar
Location: 32000' +
Member
WACA Member
Forum Posts: 1828
Member Since:
July 17, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline
2
October 16, 2020 - 3:31 pm
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

It has been working for me, I responded to a new post there last night.

Regards,

WACA Life Member #6284 - Specializing in Pre-64 Winchester .22 Rimfire

http://rimfirepublications.com/  

Avatar
Member
WACA Member
Forum Posts: 95
Member Since:
July 21, 2010
sp_UserOfflineSmall Offline
3
October 16, 2020 - 9:14 pm
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

jampard said
It looks like the .22 Rimfire forum section is frozen in time at September 23rd.

It indicates that 2 topics have recent postings, but they’re always the same old postings.

Is it just just me, or is it the same for everyone?  

 

The Rim Fire link is/was acting like this for me, too:

when I clicked on the “Rim Fire” link on the Forum page it went to the stagnant page and displayed this URL: “https://winchestercollector.org/forum/winchester-22-rim-fire/” 

Then I discovered that adding “page-1/” at the end of the URL (i.e. “https://winchestercollector.org/forum/winchester-22-rim-fire/page-1/”) gets it to go to the most recent listings.

It’s working properly with one browser (auto-fill puts in the “page-1”, I guess) now – but not with others.

Avatar
Member
WACA Member
Forum Posts: 136
Member Since:
February 28, 2008
sp_UserOfflineSmall Offline
4
October 17, 2020 - 1:48 pm
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

I tried adding “page-1” in the address bar, and it worked as you said.

I’m using the Firefox browser.

It’s a little extra work to do, but if that’s what it takes, I guess I’ll have to do it.

I just wonder why I’m only having this problem with the .22 Rim Fire category.

It used to work just fine for me.

All the other categories have been working just fine by getting the latest postings.

Avatar
Member
WACA Member
Forum Posts: 136
Member Since:
February 28, 2008
sp_UserOfflineSmall Offline
5
October 17, 2020 - 1:55 pm
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

I don’t know what happened now, but now it’s working okay.

I discovered that I was getting page 2 when I clicked on the .22 Rim Fire category for some reason.

Avatar
Member
WACA Member
Forum Posts: 136
Member Since:
February 28, 2008
sp_UserOfflineSmall Offline
6
October 20, 2020 - 1:38 pm
sp_Permalink sp_Print sp_QuotePost
sp_ReportPost

Well, it’s back to the same old problem.

I don’t get page 1 when I click on the .22 Rim Fire group.

It looks like I always get page 2 instead with the same old postings that indicate they are recent.

The only way I can get the latest postings on page 1 is the type in “page-1” in the address bar after the address that’s already in there for .22 Rim Fire.

All the other forum groups work just fine by getting the latest postings when I click on any other group.

Forum Timezone: UTC 0
Most Users Ever Online: 628
Currently Online: cj57, Mark Douglas, DEEREHART
Guest(s) 91
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
1873man: 5185
clarence: 4321
TXGunNut: 3904
Chuck: 3524
steve004: 3116
twobit: 2846
Maverick: 2018
JWA: 1828
Big Larry: 1765
Forum Stats:
Groups: 1
Forums: 16
Topics: 10428
Posts: 89885

 

Member Stats:
Guest Posters: 1433
Members: 11517
Moderators: 3
Admins: 3
Navigation